Salgınla mücadele kapsamında; dezenfekte çalışmalarından sosyal yardımlara, maske ve tek kullanımlık önlük üretiminden çorba ikramına, Psikolojik Danışmanlık Hattı’ndan 65 yaş üstü vatandaşlar için oluşturulan hizmet ağına kadar birçok çalışmayı başarıyla yürüten Menemen Belediyesi’nin son çalışması esnafa maske ve siperlik dağıtmak oldu.

Vatandaşların sağlığı ve güvenliği için her türlü önlemi almaya özen gösterdiklerini dile getiren Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un talimatıyla, Menemen çarşısında açık olan dükkanlara belli aralıklarla belediye sağlık ekipleri tarafından dezenfekte çalışmaları yapılıyor, gerekli önlemler alınıyordu. Bu önlemler kapsamında bugün ise, hem dükkan sahiplerinin hem de alışveriş için gelen vatandaşların sağlıklarını korumak amacıyla Menemen Belediyesi zabıta ekiplerince maske ve siperlik dağıtımı yapıldı. Esnaf tarafından memnuniyetle karşılanan maske ve siperlik dağıtımı, bundan sonraki süreçte de devam edecek.

“SALGIN BİTENE KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

Zor bir süreçten geçen esnafın her zaman yanlarında olduklarını belirten Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “Maske ve siperlik bulmakta zorlanan esnaflarımız vardı. Vatandaşların ve esnafımızın sağlığı için hemen edinerek dağıtımını yaptık. Esnafımız unutmamalıdır ki, Menemen Belediyesi olarak her türlü sıkıntılarında yanlarındayız. Bu süreci dayanışma ile hep birlikte aşacağız” açıklamasını yaptı.