Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2019-2020 sezonu için ücretsiz olarak düzenlenen kurslara bu yıl da yoğun talep var. Hem çocuklar hem yetişkinler için baleden ahşap yakmaya, danstan fotoğrafçılığa, tiyatrodan satranca, seramikten vitraya, gitardan bağlamaya kadar 17 farklı branşta kurs açılıyor.
 

DERSLER 7 EKİM’DE BAŞLIYOR
 Uzman eğitimciler tarafından verilecek ve devam zorunluluğu bulunan dersler 7 Ekim tarihinde başlayacak. Kurslara katılmak isteyenler nüfus cüzdanı fotokopisi ve ikametgah belgeleriyle birlikte kültür merkezlerine giderek kayıtlarını şahsen yaptırabilecek. Her katılımcı sadece bir branş için kayıt yaptırabilecek.

İKİ YENİ KORO

Bu yıl kurslara iki yeni branş daha katıldı. Müzikseverler tarafından yoğun istek üzerine Konak Belediyesi Popüler Müzik Korosu ve Konak Belediyesi Çok Sesli Müzik Korosu için ilk kez bu yıl kursiyer alımı yapılacak. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde verilecek ve çok özel seslerin yer alacağı koro çalışmaları kursları ise ücretli olacak.

HANGİ KURSLAR VAR?
Ahşap Yakma, Bağlama, Çini, Fotoğrafçılık, Minyatür, Mozaik Vitray, Satranç (Çocuk), Bale (Çocuk), Dans (Çocuk-Yetişkin), Resim (Çocuk-Yetişkin), Gitar (Çocuk-Yetişkin), Tiyatro (Çocuk-Yetişkin), Seramik, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, Popüler Müzik Korosu, Çok Sesli Müzik Korosu.

DETAYLAR İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ
Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar Türkan Saylan Kültür Merkezi’ni (422 52 36), Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’ni (262 99 84), Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ni (224 24 30) nolu telefondan arayabilir.