Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Trabzon maçı öncesi kendilerini antrenmanda ziyaret eden Başkan Batur’a şampiyonluk sözü verdi. “Her zaman yanınızdayız” diyen Batur, “Ben sizlere güveniyorum. En güzel şekilde kentimizi temsil edeceğinizi biliyorum” sözleriyle takıma duyduğu güveni dile getirdi.
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Süper Lig’de sezonun ikinci maçına çıkacak olan Konakbelediyespor Kadın Futbol Takımı’nı Halkapınar Spor Tesisindeki antrenmanlarına giderek moral ziyaretinde bulundu. CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve Konak Belediyesi Meclis Üyelerinin de Başkan Batur’a eşlik ettiği ziyarette, takım oyuncularına baklava ikram edildi. Başkan Batur, “Ben sizlere güveniyorum. En güzel şekilde kentimizi temsil edeceğinizi biliyorum. Her zaman yanınızdayız, bunu hiç unutmayın” sözleriyle takıma desteğini ifade etti.

BATUR: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Başkan Batur, Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın, kadın futbolunun ismini İzmir’de duyuran, geçmişten bu yana Türkiye ve Avrupa’da başarılarıyla anılan bir takım olduğunu belirtti. Takım oyuncularına başarı dileklerini ileten Başkan Batur, İzmir’i ve Konak’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini vurguladı ve şöyle konuştu:

“İzmir’i temsil eden bir takımımız var. Geçmişten bu yana en başarılı kadın futbol takımı. Bu sezon takımın çoğu genç arkadaşlarımızdan oluşuyor, bu olumlu bir şey. İlk maçta gayet iyiydiniz. Bu hafta da Trabzon’dayız. Sizlere başarılar diliyoruz. Her zaman yanınızdayız. Kadın futbolu ismini, İzmir’de Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı ile duyurdu. Türkiye’de ve Avrupa’da ismini duyuran bir takım. Konak Belediyesi’ne, kentimize layık bir şekilde, centilmence mücadele edeceğiz. Ben sizlere güveniyorum. En güzel şekilde kentimizi temsil edeceğinizi biliyorum. Her zaman yanınızdayız, bunu hiç unutmayın.”

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından da takımı yakından takip ettiğini ve bu sene daha umutlu oldukları ifade ederek, “Futbolcu kardeşlerimiz diğer alanlarda da başarılı. Sizleri takip ediyorum, başarılı buluyorum. Bu sene daha umutluyuz, şampiyon olacağız”  dedi.

KAPTAN TAŞ: O KUPA İZMİR’E GELECEK

Takımın tecrübeli Kaptanı Didem Taş, Başkan Batur’a takım adına teşekkür ederek, kupa sözü verdi. Taş, “Kendi adıma ve takım arkadaşlarımın adına bize verilen değerin farkındayız. Öncelikle Belediye Başkanımız Abdül Batur’a çok teşekkür ediyoruz. Kulüp Başkanımız Asker Güneş Ağabeyimize, kulüp yöneticilerimize, meclis üyelerine çok teşekkürler. Bizim de sözümüz kupayla taçlandırmak. Bunun bilincindeyiz ve her maçımıza bu inançla çıkıyoruz. Ben ve takım arkadaşlarım söz veriyoruz. O kupa bu sene İzmir’e gelecek” diye konuştu.

KONAKBELEDİYESPOR MAÇA HAZIR

Baklava ikramının ardından antrenmana çıkan mavi beyazlı ekip, Trabzon deplasmanı için son hazırlıklarını tamamladı. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde B grubunda mücadele eden Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı ikinci maçında, 25 Aralık Cumartesi günü saat 12.00’de Trabzonspor ile karşılaşacak.