Şanal çiftinin bebeği aynı zamanda Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ile birlikte çalışan Paşa Mercan’ın torunu Kaan Efe’ye SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulması ardından başlatılan, Kaan Efe’ye nefes ol kampanyası kapsamında Kınık halkı seferber oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çocukları makamında ağırlayan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer Makam Koltuğunu Kaan Efe Bebeğe teslim etti.


KAAN EFE yazıp 6201 SMS ile DESTEK OLUYORUZ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Kaan Efe Bebeğe Makam Koltuğunu teslim eden Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Bu bayram diğer çocuklarımız gibi SMA TİP 1 hastası Kaan Efe Şanal’a Belediyemizin makamını teslim ettik. Temsilen Kınık Belediye Başkanı bugün Kaan Efe oldu. Belediye Başkanı olarak gülen gözleriyle bizlerden umut olmamızı istedi. Bizler Kaan Efe’nin valilik izinli kampanya kapsamında sağlığına kavuşabilmesi için elimizden geleni yapacağız. İnşallah seneye 23 Nisan’da daha sağlıklı bir şekilde yine burada birlikte olacağız. Herkesi birlik olmaya davet ediyorum. Tüm operatörlerden “KAAN EFE” yazıp 6201’e göndererek, İnstagram üzerinden @kaanefeyenefesol sayfasını takip ederek ve bağış için düzenlenen canlı yayınlara da katılarak Kaan Efe’ye destek olabilirsiniz. Valilik izniyle başlatılan bu kampanyada Kaan Efe için birlikte el ele vererek başaracağız” dedi.


Kınık Belediye Başkanlığı makamında Kaan Efe bebeğe destek olmak için bulunan Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, Kınık İlçe Jandarma Komutanı Oral Kaymak, Kınık İlçe Emniyet Müdürü Murat Coşkun SMA Tip1 hastası Kaan Efe bebeğin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlayarak, destekte bulundular.