Fırat Tanır konuşmasında; "Kaan Efe'nin doğum gününde Başkanımla birlikte Adana'daydık. Kaan Efemize doğum günü hediyesi olarak bir şarkı yapmak istedik. İnşallah bu şarkı Kaan Efe'ye nefes olacak, büyüyecek ve şarkısını dinleyecek" dedi. Fırat Tanır Kınık Gönüllüleri adına Kaan Efe bebeğe ithafen yazıp seslendirdiği şarkıyı YouTube kanalında “Başaracağız Hep Birlikte “KAAN EFE”” ismiyle paylaştı.


Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer; hemşehrisi Fırat Tanır'a Kınık Kaan Efe gönüllüleri adına teşekkür etti, plaket verdi.

Gerçekleşen sahne sunumunun ardından Kaan Efe’nin instagram hesabından Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Fırat Tanır’ı etiketleyerek şu cümlelerle paylaşım yapıldı.
“Kaan Efe'mize Kampanya başlangıcından itibaren Kınık gönüllü ekibi ile birlikte elini hiç bırakmadığınız için sonsuz teşekkür ederiz. Yüreğinize, duygularınıza ve sesinize sağlık. Kaan Efe’de büyüdüğü zaman dinleyebileceği asla unutamayacağımız çok güzel bir hediye olarak kalacak. Sizlerle birlikte tek yürek Kaan Efe'mizi tedavisine ulaştıracağımız günler yakın. İlacımızı alana dek lütfen desteğinizi Kaan Efe’mizin üzerinden çekmeyiniz.
and içtik başaracağız hep birlikte ❤️”