Kemalpaşa Belediyesi, ilçede faaliyet yürüten kuaför, berber ve güzellik salonlarına ücretsiz dezenfeksiyon hizmeti sağlıyor. Pandemi süreci boyunca salgının etkilerini azaltmak için toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalarıyla öne çıkan Kemalpaşa Belediyesi, ilçede normalleşme sürecinin kalıcılığını sağlamak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Halkın yoğun bulunduğu alanlardaki çalışmalara ağırlık veren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede faaliyet yürüten kuaför, berber ve güzellik salonlarına her on beş günde bir ücretsiz dezenfeksiyon hizmeti sağlıyor. İlçede, bu alanda faaliyet yürüten 96 adet işletme olduğunu ve çalışmalar sırasında hiçbir ayrım gözetilmediğinin altını çizen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ‘’Kemalpaşa’lı hemşehrilerim çok iyi bilir ki bizim pusulamız halktır. Yaptığımız tüm çalışmalarda Kemalpaşa’lı buradan ne kadar fayda sağlar diye düşünerek hareket ediyoruz.
Bizim hayali, ütopik, gerçek dışı projeler ile sokağa atacak paramız yok. Pandemi süreci başından beri olduğu gibi gücümüz yettiğince halkımızın yanında olacağız. Kuaför, berber ve güzellik salonlarına yönelik verdiğimiz dezenfeksiyon hizmeti için teşekkür telefonları alıyorum, buda bizi mutlu etmeye yetiyor.’’ dedi.