Karşıyaka Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak programda; büyük önderin yaşamı, mücadeleleri ve aydınlanma lideri olarak gerçekleştirdikleri her yönüyle konuşulacak. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık’ın konuk olacağı programı Haluk Işık yönetecek.
2020/11/1604911342_huseyin_emre_altinisik.jpg

10 Kasım 2020 Salı günü saat 16.00’da başlayacak etkinlik hakkında Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay şunları kaydetti:
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün kenti Karşıyaka olarak, büyük önderimizi sarsılmaz sevgi, saygı ve minnet duygularımızla anacağız. Büyük hatırası önünde ülkemize, Cumhuriyetimize, çağdaş, laik, demokratik değerlerine sahip çıkacağımıza ve bu duruşumuzdan asla ödün vermeyeceğimize bir kere daha söz vereceğiz. Yaşadığımız koşulları da göz önünde tutarak, Gazimizi özel bir etkinlikle anacağız. Karşıyaka’da ağırlamaktan onur duyacağımız Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Sayın Hüseyin Emre Altınışık’ın katılacağı etkinliğimizi izlemeye, tüm hemşerilerimizi ve yeryüzündeki tüm yurtseverleri davet ediyorum.”