Kent A.Ş. korona virüs salgınına karşı özveriyle mücadele ederek yoğun mesai harcayan sağlık emekçilerine destek amacıyla düğün, kına gecesi, nişan, yemek, özel günler vb. tüm organizasyonlarda %50 destek kampanyası başlattı. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın isteğiyle başlatılan destekten yıl sonuna kadar tüm sağlık sektörü çalışanları yararlanabilecek.  Korona virüs salgını boyunca Kent Organizasyona bağlı Kent Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilecek olan organizasyonlar, Sağlık Bakanlığı’nın yayımladığı genelgeler doğrultusunda yapılacak. Sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenen kır bahçesinde misafirler ateş ölçümü yapılarak içeriye alınacak. Her masada dezenfektan bulunan mekâna gelen misafirlere maske Kent A.Ş. tarafından verilecek. Belirli alanlarda dezenfektan noktaları bulunan kır bahçesinde yiyecekler tek kullanımlık malzemeler ile tüketilebilecek. Sağlık Bakanlığı’nın genelgeleri doğrultusunda Covid-19 uyum eğitimi alan Kent A.Ş. çalışanları organizasyon boyunca eldiven, maske ve siperlik ile misafirlere hizmet verecek.

“SAĞLIKÇILARIMIZA HEPİMİZ ÇOK ŞEYLER BORÇLUYUZ”
 “Bu kalp sizi unutur mu?” sloganıyla çıkılan kampanya hakkında konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Hayatları pahasına insanlarımızı kurtarmak için gece gündüz demeden özveri ile çalışan bütün sağlıkçılara küçük bir destek yapma arzusundayız. Son beş aydır ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçte bir an olsun bizi yalnız bırakmayan sağlıkçılarımıza hepimiz çok şeyler borçluyuz. Onların en mutlu günlerini taçlandırıp elimizden geldiğince katkı sağlamak istedik.” dedi. 

Kampanyadan yararlanmak isteyen sağlık çalışanları 0 539 244 87 31, 0 538 843 95 16 nolu numaralardan Kent Organizasyon ofisine ulaşabilirler.