19 Ağustos’ta coşkulu bir açılışla kapılarını Karşıyakalı taraftarlara açan KSK Fan Zone, taraftaların beğenisini kazanarak, Karşıyakalıların vazgeçilmez mekanlarından biri haline geldi. KSK Spor Kulübü’ne destek olmak için gelen taraftarlar, marşlar eşliğinde KSK Fan Zone’un tadını çıkardı.

Yediden yetmişe taraftarların yoğun ilgi gösterdiği tesisi; Anıl Piyancı, Yener Çevik gibi Karşıyakalı müzisyenler de ziyaret etti. Karşıyakalıların bu birlikteliği sayesinde bir gün değil, her gün gelirin bir kısmı kulübe aktarılmaya devam edecek.

“BU ONUR HEPİMİZİN”

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı “Karşıyaka Belediyesi İştiraki Kent A.Ş.’ye çok teşekkürler. Birlikten kuvvet doğar sözünün vücut bulmuş hali bugün yaşadığımız. İlk üç günkü hasılat sayesinde bir dosyamız daha kapandı ve bir tanesinin de önemli kısmını hallettik. Bu onur hepimizin ve bu kulübe gönül veren sizlerin. Zor zamanlarda bir kez daha büyük bir aile olduğumuzu herkese gösterdiğimiz için bütün taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.