Kurslarda futbol, basketbol, voleybol, cimnastik, taekwondo, karate, tenis, bocce, boccia, halk oyunları, pilates  - aerobik ve zumba dersleri, branşlarında uzman antrenörler tarafından belediyenin 15 ayrı spor tesisinde haftanın belirli günleri ve saatlerinde verilecek. Jimnastik için yaş sınırının 5-9, aerobik ve pilates için 15 yaş ve üstü ve diğer branşlar içinse 7-15 yaş olduğunu ifade ettiler.

Başkan Selvitopu sporun önemine dikkat çekti
Gençler ve çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak durması için spor yapmasının önemine değinen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, spor yapan bireylerin, zinde bir vücutla çok şeyi başarılabileceğini söyledi. Karabağlar Belediyesi olarak spor tesislerini arttırmayı hedeflediklerini belirten Selvitopu, sağlıklı bir nesil oluşturmak için yerel yönetim olarak gerekli çalışmalar yaptıklarının altını çizdi.

Bayram sonrası başlayacak olan kurs kayıtlarının devam ettiğini konuyla ilgili vatandaşların 414 79 01 ve 414 79 18 numaralı telefonları arayarak bilgi alabileceklerini ifade ettiler.