Bu haftasonu gerçekleştirilen gezide ilk durak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir oldu. Aileleriyle birlikte Anıtkabir’i ve Atatürk Müzesi'ni gezen muhtarlar ardından Afyon’da konaklayacakları otele geçti. Sivas’taki Belediye Başkanları Çalıştayı nedeniyle geziye katılamayan Başkan Selvitopu, bu sırada telefondan görüntülü bağlanarak muhtarların günlerini kutladı. Başkan Selvitopu, muhtarlarla her zaman uyum içinde, Karabağlar için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Muhtarlar da bu anlamlı geziyi düzenlediği için Karabağlar Belediyesi'ne ve Başkan Selvitopu'na teşekkür ettiler.

Çiçek verdiler

Oteldeki buluşmada kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Baran Uygun da, muhtarların ilçede büyük özveriyle çalıştıklarını ve bundan güç aldıklarını söyledi.

Karabağlar Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Gülgü ise muhtarlar olarak her zaman Karabağlar Belediyesi'nin desteğini aldıklarını belirterek, “Sevgi ve saygı çerçevesinde çalışıyoruz Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğimize inanıyoruz” dedi.

Konuşmaların sonunda Uygun Gülgü’ye çiçek verirken, muhtarlar adına da Arap Hasan Mahalle Muhtarı Hülya Torun Uygun’a çiçek takdim etti.
Muhtarlar gezi kapsamında Afyon Kocatepe Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.