Devrim Mahalle Muhtarı Neşe Kahraman'ın yanı sıra Selvili Mahalle Muhtarı Yücel Yıldız'ın da yer aldığı ziyarette vatandaşlar, Başkan Selvitopu'nu sıcak ilgiyle karşıladılar ve çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini ilettiler.

Her zaman olduğu gibi yine yakıcı güneş altında ter döken Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekiplerine kolaylıklar dileyen Başkan Selvitopu, çalışmaların aralıksız sürdüğünü hatırlattı. Muhtarların görüşleri alınarak oluşturulan program doğrultusunda, öncelikli sokaklara girmeye devam edeceklerini belirten Başkan Selvitopu, “Ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Bu yazın kalan günlerinde ve gelecek asfaltlama sezonunda tüm gücümüzle sokakta olmaya devam edeceğiz” dedi.


Esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti
Başkan Selvitopu daha sonra mahallede kurulan Eskiizmir Pazarı'nı ziyaret ederek esnafla ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Selvitopu, talepleri, önerileri dinledi. Burada da Başkan Selvitopu'na sıcak ilgi gösteren ve çalışmalar nedeniyle teşekkür eden vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Selvitopu, Devrim ziyaretinin ardından Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'ne giderek, 9197/2 Sokak'ta yapılan parke taşlı yol ve merdivenli kaldırım çalışmasını inceledi. Vatandaşlar önemli bir sıkıntılarının giderildiğini belirterek Başkan Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi'ne teşekkürlerini ilettiler.