Başkan Selvitopu, tesislerin yaz ayları boyunca ve özellikle akşam saatlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştığını vurguladı. Hizmet kalite standartlarının sürekli yüksek tutulduğu Aqua Yaşam Yüzme Havuzları’nın İzmir’de her geçen yıl daha fazla tanınır hale geldiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Haftada yaklaşık 2 bin vatandaşımız tesisten yararlandı. Bu sayı bayram tatillerinde günlük 1000 kişiye kadar ulaştı. Çocuklara yönelik yapacağımız Nasrettin Hoca Bilim Kültür Sanat Merkezi, Karabağlar Gençlik ve Spor Merkezi projelerimizle bölge, İzmir’in yeni bir çekim merkezi olacak.” dedi.

KAFE ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYOR
19 Mayıs'ta kapılarını ziyaretçilerine açan Uzundere'deki Aqua Yaşam Yüzme Havuzları, kısa sürede vatandaşların ilgi odağı oldu. İzmirlilerin yüzmenin yanı sıra yeme içme olanağı da bulduğu tesisler her hafta binlerce kişiyi ağırladı. Tesislerin havuz bölümü, 16 Eylül’den itibaren hizmete kapandı. Tesisin kafe bölümü ise çalışmayı sürdürüyor.

Aqua Yaşam Yüzme Havuzları, Karabağlar Belediyesi’nin 230 bin Uzundere Rekreasyon Alanı içerisinde yer alıyor. Aynı alanda ayrıca yeşil doku ve çocuk oyun bölümleri de bulunuyor.