28 Ekim Pazar Günü saat:19.00’da Fahrettin Altay Metro Durağı’ndan başlayarak İnönü Caddesi boyunca devam edecek olan Cumhuriyet Korteji, Üçyol’da bulunan Uğur Mumcu Parkı’nda sona erecek. Toplam 6 kilometrelik korteje her yıl olduğu gibi ilginin büyük olması bekleniyor. Korteje Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İzmir’deki spor kulüplerinin taraftarları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılacak.

EDİP AKBAYRAM KONSERİ İLE TAÇLANACAK
Türk Bayrakları eşliğinde yapılacak olan kortejin ardından bu kez de Üçyol Uğur Mumcu Parkı’nda Saat:20.30’da ünlü sanatçı Edip Akbayram konseri ile coşkuya devam edilecek. Karabağlar Belediyesi de ilçenin birçok noktasına bayraklar asarak bu bayramın coşkuyla geçmesi için hazırlıklarını tamamladı.

HALKIMIZLA BİRLİKTE COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yayınladığı mesajla Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Selvitopu, “Cumhuriyet’in değerlerini yerine getirmek her zaman temel görevimiz olacaktır. Bu Cumhuriyet Bayramı’mızı da halkımızla birlikte layık olduğu şekilde kutlayacağız. Herkesi kortej ve ardından düzenlenecek olan konsere davet ediyorum” diye konuştu.