Temizlik İşleri Müdürlüğü'ndeki bayram kutlamasına, meclis üyeleri, DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube Başkanı Ali Haydar Kara, başkan yardımcıları, KARBEL Şirket Müdürü Yakup Tendriç, CHP İzmir İl Yöneticisi Çetin Özdemir ve müdürlük yöneticileriyle personel katıldı. Sendika Şube Başkanı Kara'nın konuşmasının ardından tüm katılımcıların bayramını kutlayan Başkan Selvitopu, “Uzun yıllar ekonomik sorunlarla mücadele ettik. Bugün bir istikrar yakalamış durumdayız. Herkese eşit mesafede durarak, nitelikli hizmet verme gayretindeyiz. Zaman zaman birileri çıkıp 'Karabağlar'da hizmet yok' diyebiliyor. Ancak güneş balçıkla sıvanmaz! Kentin birçok noktasında önemli projeleri, hizmetleri birlikte yaşama geçirdik. Bunların yenilerini de yapmaya devam edeceğiz. Karabağlar gelişecek, değişecek, dönüşecek. Bu gerçekleşirken kimseye rant sağlamayacağız. Kentsel dönüşümden imar revizyonlarına dek tüm çalışmalarda, toplumun çıkarlarını öne alacağız” dedi.

TEK TEK DOLAŞTI
Daha sonra Uzundere'deki fidanlık, Veteriner İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret eden Başkan Selvitopu, burada personelle bayramlaştı. Ardından Sağlık İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne giderek, personelin bayramını kutladı. Başkan Selvitopu buralarda yaptığı konuşmalarda da, “Özellikle pandemi döneminde olmak üzere Karabağlar'da yaşayan 500 bin insanımız için verdiğiniz emekler nedeniyle sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ana hizmet binasındaki personelle de, meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte Muzaffer İzgü Konferans Salonu'nda bayramlaşan Başkan Selvitopu, şunları söyledi:
“Anadolu'nun binlerce yıllık kültüründe, bu topraklarda bayramların özel bir yeri ve anlamı vardır. Bu günlerde insanlarımız koşullar ne olursa olsun bir araya gelir, küskünler barışır. Sevgi ve saygı ortamı paylaşılır. İçinde bulunduğumuz zorlu ekonomik koşullar coşkumuzu biraz azaltsa da, bayramlaşmanın değerini bilen bir toplumuz. Karabağlar Belediyesi'nde sıkıntılı günlerimiz oldu. Bunları dayanışmayla atlattık ve azmimizin kırılmasına izin vermedik. Bugün çok daha istikrarlı, belli bir bütçe dengesini oluşturmuş belediye haline geldik. Bu hepimizin, tüm çalışanların eseri. Bu nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hizmet kalitemizi daha da yükseltecek ve özellikle Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'e yakışır bir hizmet anlayışıyla, 500 bin insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Kurban Bayramı'nı ailenizle sevdiklerinizle birlikte huzur ve sağlık içinde geçirmenizi diliyorum. Bayramın ülkemize de barış, hoşgörü ve sevgi getirmesini temenni ediyorum.”