CHP Konak İlçe Başkanlığı, Konak Atatürk Meydanı’nda Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere şehitler için lokma döktürdü. Lokma dökümüne İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Hakan Yazar, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Coşkun Tatar, DEVA Partisi temsilcileri ile şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri katıldı. Vatandaşlara lokma ikram edilirken, şehitler için de dualar okundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “İzmir birçok felaket geçirdi, aklımıza gelen gelmeyen her şeyi yaşadık. Diliyorum baharın gelmesiyle beraber bu felaketler geride kalacak. Belki bu hayırlı duanın buna da faydası olur” dedi.

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ise, “Şehitler bizim kutsalımızdır. Hem CHP olarak hem belediye başkanlarımız hem de Millet İttifakı’nın temsilcileri şehitlerimizin kutsal emanetlerine her daim sahip çıkacağız” diye konuştu.