GÜNDEME BAKIŞ- İYİ Parti’ye katılan 200 üye için Torbalı’da tören düzenlendi. İYİ Parti Grup Başkanvekili, İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, GİK Üyesi Rıdvan Uz, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve yönetimi, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Torbalı Belediye Başkanı CHP’li İsmail Uygur katıldı.

DERVİŞOĞLU İYİ PARTİ DAĞILMAYACAK, DİMDİK AYAKTA DURACAK
Törende birlik ve beraberlik mesajı veren İYİ Parti Gurup Başkanvekili, İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, “İYİ Parti hiçbir zaman dağılmayacak. Her zaman dimdik ayakta duracak. Vatandaşlar daha önce ‘kime oy vereceğiz’ derdi. Şimdi öyle bir şey yok. İYİ Parti iktidara yürüyen ve vatandaşımızın sandıkta tercih ettiği bir parti oldu. Üye kayıtlarımız her zaman devam edecek. Yeni üyeler bize güç katıyor. Büyüyen bir aile olarak iktidara yürüyoruz” dedi.

İYİ PARTİ'NİN SİZDEN BAŞKA SAHİBİ YOKTUR
Dervişoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bugün burada ilçe başkanlığımızın önderliğinde üye katılım töreni için aranızda bulunuyorum. Bu organizasyon için ilçe yönetimimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu bizim iktidar yolculuğumuzda önemli bir adım olarak tarihe geçecektir. İYİ Parti’yi kurarken çıktığımız yolculuğun önemini tarif ede ede geldik. Türkiye siyaseten bir tıkanmışlık yaşıyordu. İş başında bulunan iktidar almış olduğu kararları dayatıyordu. Hepinizi bildiği gibi öncesinde de Türkiye’de sistem değişikliği gerçekleştirildi. Partili hükümet sistemi siyasi partilerin önünü kapatabilecek stratejileri de içinde barındırıyordu. Bu süreçte İYİ Parti bir ihtiyaç haline gelmişti. İYİ Parti’nin sizden başka sahibi yoktur. İYİ Parti’nin sahibi Türkiye’dir, İzmir’dir, Torbalı’dır” dedi.

ELİNİ TORBALILININ YAKASINDAN, ELİNDEN ÇEKSİN 
Benim Torbalılı hemşerilerim İzmir’in, Türkiye’nin en verimli ovasında yaşıyorlar. Toprağa düşürdükleri terin karşılığını alamamaları onların hakkı mıdır? Çiftçi toprağını ekemeyecek, esnaf dükkanını açamayacak, fabrikacı-sanayici fabrikasını çalıştıramayacak, bir salgınla karşı karşıyayız bunun planlaması yapılamayacak, sonra iki vatandaş maske takmadı, düğünde oynadı diye ‘Sizin yüzünüzden pandemi arttı’ ithamıyla karşı karşıya kalacak. AK Parti önce kendi partisinin gerçekleştirmiş olduğu toplantılara, kendi partililerinin düğünlerine baksın. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan elini Torbalılının yakasından, cebinden çeksin artık” dedi.

TUZ KOKTU
Adalet duygusunun zedelendiği toplumlarda zedelenmeyen müessese kalmaz. Kendini hukukun ve adaletin güvencesinde sayamıyor artık insanlarımız. Buradan size hatırlatıyorum. Hakimin oturduğu post peygamber postudur. Hakimi oturduğu postundan kaldırıp, iktidar kucağına oturtmanıza asla izin vermeyeceğiz. Şartlar ne olursa olsun, sizlerin adına direneceğiz. Gücümüzü sizden alıyoruz” ifadelerini kullandıktan sonra sözlerini toparlayıp konuşmasına son verdi. Ardından parti yöneticileri ile yeni üyelere rozet takan Dervişoğlu, seçimde parti olarak destek verdikleri Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’dan da bir yeni üyeye rozet takmasını istedi. Dervişoğlu bu durum için gazetecilere, “ ‘Diyeceksiniz ki neden İsmail Uygur rozet takıyor.’ Değerli başkanımız bu ilçenin şehrül emini olduğu için ve bizim de desteklediğimiz bir isim olduğu için bunu kendisinden rica ediyoruz".  

HARAMİLERİN İKTİDARINA SON VERECEĞİZ
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın da toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verdi ve Millet ittifakının önemine vurgu yaptı. Kırkpınar, “Yeni üyelerimizin başımızın üstünde yeri var. ‘Yetimin yanında duracağız’ diye insanlardan oy alanlar insanların hakkını yemeye başladılar. Yolun ucu gözüküyor, haramilerin iktidarına son vereceğiz” diye konuştu.