Geçtiğimiz yıl dünyada ve ülkemizde etkili olan Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle Güzelbahçe Belediyesi yaz kurslarını açamamıştı. Aşılamanın hızlanması ve normalleşmeye geçilmesi nedeniyle 1 Temmuz itibariyle yaz kursları start alacak.

Güzelbahçelileri hobi, beceri ve spor okullarına davet eden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, kurs merkezlerinde ve spor salonlarında deneyimli hocalarla eğitim yaptıklarını söyledi. Yaz sezonunun keyifli geçmesini ve sağlıklı yaşamın şifresinin sporda olduğunu söyleyen Başkan İnce, “Çok zor bir yıldan geçtik. Koronavirüs bizleri sevdiklerimizden uzaklaştırdı, bir arada olmayı birlikte sosyal aktiviteler yapmayı engelledi. Yavaş yavaş normal hayatımıza geçmeye başlıyoruz. Güzelbahçe Belediyesi olarak çocuklar, gençler ve yetişkinlerimizin yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp gelecek için iyi bir alt yapıya sahip olmaları amacıyla beceri kursları ve spor okulları açıp, herkesin yararlanabilecekleri bir ortam yaratıyoruz. Gönüllü hocalarımız ve uzman kadromuzda faaliyetlerini gösteren spor okulları kulüp takımlarımızın alt yapısını oluştururken sağlıklı nesiller yetiştirmesi, boş zamanların değerlendirilmesi ve öz güvenlerinin kazanılması imkânı sağlıyoruz. Yaz kurslarımız her yaştan vatandaşımızın yararlanmasına olanak tanımaktadır. Bir kaç kurslarımız başladı diğer tüm kurslarımız 1 Temmuz itibariyle başlayacak. Kurs kayıtlarımız için Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kaan Yüce Spor Salonunda bulunan koordinatörlerimizle iletişime geçebilirler. Vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Kurslar için aşağıda bulunan numaralardan bilgi ve kayıt yapılabilir:

Güzelbahçe Belediyesi Hobi Kursları: 234 20 20 (dahili 1519) Makrome Kursu, Takı Tasarım, Tiyatro, Bağlama, Ritim, Pratik Dikiş, İngilizce ve Fransızca,THM Korosu ve Satranç.

Güzelbahçe Belediyesi Spor Kursları: 234 20 20 (dahili 1516) Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Aerobik, Futbol, Yoga, Plates, Zumba, Tenis ve Yüzme