Koronavirüs ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın 2 günlük sokağa çıkma yasağı ilan ettiği hafta sonunda Güzelbahçe Belediyesi tüm Güzelbahçe genelinde 13 bin adet ekmeği ücretsiz dağıttı.

Güzelbahçe’de ekmek üretimi yapan fırınlarla görüştüklerini belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, hepsini satın aldıklarını ve vatandaşa ücretsiz olarak dağıttıklarını belirtti. Başkan İnce, “Güzelbahçeli vatandaşlarımızı mağdur etmeden kapılarına kadar ekmekleri götürdük. Ücretsiz olarak dağıttık. Evine ekmek isteyen vatandaşlarımız belediyemizi telefonla arayarak ekmek istediler. Eczanede ilaç isteği olan vatandaşlarımız oldu onlarda yerine getirildi. 13 araç ve 40 personelle Güzelbahçelilerin hizmetinde olduk. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 2 bin ekmek gönderildi, onunda dağıtımını yaptık. Bu vesileyle Başkanımız Tunç Soyer’e teşekkür ediyorum.

Polisimiz, jandarmamız ve belediye personelimizle birlikte 48 saatlik sokağa çıkma yasağı süresince tüm halkımıza hizmet götürdük. Güzelbahçe Kaymakamımız Sayın Hüseyin Kulözü ile birlikte sürekli iletişim halindeydik. Kaymakamlığımızın bünyesinde kurulan ‘Vefa Yardım Masası’ gelen talepler tespit edip anında müdahalesi yapıldı. Güzelbahçe tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla halkının hizmetinde büyük bir özveriyle çalıştı. Bu süreçte çalışan tüm personelimize, polisimize, jandarmamıza ve bu süreçte vatandaşa hizmet sağlayan ekmek üreten fırınlarımıza ve eczanelerimize teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreci hep birlikte omuz omuza aşacağımıza inanıyorum” dedi.