Cadde, yenilenen yüzüyle 2 Haziran Çarşamba günü (Yarın) hizmete açılacak. Başkan Ali Engin “İzmir’in en modern caddelerinden birini yarattık. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

AÇILIŞ PROGRAMI 16.00’DA

Çarşamba günü saat 13.00 itibariyle başlayacak olan açılış programı kapsamında, Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı’na Üretici Kadın Stantları kurulacak. Dans gösterileri ve atölye çalışmaları yapılacak. Açılış programı 16.00’da başlayacak. Açılışın ardından bando eşliğinde cadde turu atılacak.

BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Güngören Caddesi Yenileme ve Sağlıklaştırma Projesi kapsamında, caddenin altyapı ve kanalizasyon sistemi baştan sona yenilendi. Kaldırım ve parke taşları baştan sona yenilendi. Araç yolu ve park cepleri yeniden düzenlendi. Aydınlatma sistemleri ve kent mobilyaları modernize edildi. İşletmelerin tenteleri tek tip olarak yenilendi. Cadde boyunca 100’ün üzerinde ağaç dikildi. Caddenin yeni görünümü vatandaşları da memnun etti.

“METROYLA DEĞER KAZANACAK”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Güngören Caddesi ilçemiz için önemli bir potansiyele sahip. Metronun açılışından sona daha da değer kazanacak. Caddemizi baştan sona yeniledik ve söz verdiğimiz tarihlerde halkımızın kullanımına açıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.