Çoğunluk sağlanamadığı için 15 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilmeyen genel kurul tüzük gereği 22 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 13.00’te başlayan oturumla yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından  Esen Çeşmeci başkanlığında, Erol Çetin ve Necdet Çakmak’tan oluşan divan kurulu oluşturuldu. Yönetim Kurulu Faailyet ve Denetim Kurulu raporları okundu, oylanarak kabul edildi.

Tek listeyle girilen ve seçilen yeni yönetim kurulunun asil üyeleri Fatih Gürbüz, Mehmet Bildiri, Kemal Çiftçi, Adnan Alpsoy, Umut Hikmet, Faik Erdik, Hakan Karamaç, Selahattin Aktaş, Serkan Gönülcan, Kadir Çetindağ, İbrahim Keleş ve Özgür Fırtına oldu.

Denetim Kurulu ise Muharrem Yeşilkaya, Şakir Özçelik ve Mehmet Gürsu’dan oluştu. İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu faaliyetlerinde kulübü temsil edecek ve oy kullanacak 3 kişilk heyet ise Fatih Gürbüz, Birtan iskit ve Faik Erdik olarak belirlendi.

GÖKHAN DEMİRAĞ ONURSAL BAŞKAN
Toplantının ilerleyen bölümlerinde bazı üyelerin teklifiyle;  temeli 1940’lı yıllarda atılan, bir süre kapanmak zorunda kalan, 1987 yılında Foça Gençlik Spor Kulübü olarak tekrar faaliyete geçirilmesinin ardından 2006 yılında Foça Belediyespor adını alarak Foça Belediyesi bünyesine giren kulübe katkıları ve yaşattığı başarılar nedeniyle geçmiş dönem Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a onursal başkanlık ünvanı verildi.

BÜNYESİNDEN İKİ BELEDİYE BAŞKANI ÇIKARAN BİR KULÜBÜZ
Genel Kurula hitaben teşekkür konuşması yapan mevcut başkan Birtan iskit, Foça Belediyespor Kulübünün 15 yılda bünyesinden iki belediye başkanı (Gökhan Demirağ ve Fatih Gürbüz)çıkardığını, bu yıl futbolda İzmir Süper Amatör Kümede şampiyon olduklarını, statü gereği katıldıkları Play Off’larda 4.ncü olarak Bölgesel Amatör Lig’e katılamadıklarını, U12, U13, U17 ve U19’larda başarılara imza attıklarını, futbolun dışında Basketbol, Voleybol, Boccia, Tekwando, ve Briç branşlarında faaliyetler yürüttüklerini, bunların bazılarında milli takıma sporcular verme onurunu yaşadıklarını söyledi.  Kulübün zaman zaman sosyal medya üzerinden bazı yıpratma kampanyalarına maruz kaldığına da dikkat çeken Birtan iskit yeni yönetime ve sporculara başarılar diledi.