Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 25 kişilik özel ekip, depremden en çok etkilenen Bayraklı ilçesine yardıma gönderildi. Çalışmalarda yer alan ekip dışında bölgeye ihtiyaç olan malzemeler de Dikili Belediyesi tarafından gönderildi.

BAŞKAN KIRGÖZ OLAY YERİNDE

Yıkılan binaların olduğu alana giden Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz de çalışmaları inceledi, vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini sundu.

Yaraların sarılması için gerekli tüm desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Kırgöz, “Yaşadığımız çok büyük bir facia. İlçemizde çok şükür bir sorun yok. Ancak İzmir’in farklı noktalarından gelen kötü haberler yüreğimizi dağladı. Dikili Belediyesi olarak kurduğumuz 25 kişilik özel ekip ile biz de depremden etkilenen alanlarda desteğimizi sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra ihtiyaca yönelik malzeme desteğimizi de gerçekleştiriyoruz. Depremden etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bir daha böyle bir felaketi yaşamamak en büyük dileğimiz” dedi.