GÜNDEME BAKIŞ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmirlileri bilgilendirmek ve belediye  çalışmaları konusunda haberdar etmek için başladığı Başkanın Günlüğü'nde bugün Büyükşehir ve İzmirlilerin yaptığı yardımlardan söz etti. Başkan Soyer, askıda fatura dayanışmasının gün geçtikçe daha da büyüdüğünü belirterek 11 bin 655 faturanın ödendiğini söyledi.

Başkan Soyer günlükte şunları söyledi:

Günaydın sevgili İzmirliler.

Pandemi sürecinde başlattığımız dayanışma kampanyası sürüyor. Desteklediğimiz ailelere dün bin 249 gıda paketi gönderdik.

1-5 yaş arası 3 bin 44 çocuğumuza süt ulaştırdık. Bir kilogramlık paketler halinde 400 kavurmayı da yardım paketleriyle birlikte dağıttık.

Engelliler için 29 yurttaşımıza uzaktan eğitim verdik. Ekiplerimiz ihtiyacı olan 49 kişinin evlerine gidip kişisel bakımlarını gerçekleştirdi.

Evinden çıkamayan 65 yaş üzeri 28 büyüğümüzün İZSU abonelik işlemlerini evlerine giderek yaptık.

Öte yandan askıda su faturası dayanışmamız Bizİzmir üzerinden sürüyor. Bugüne kadar 11 bin 655 faturayı askıdan alarak iyilik hareketine çok önemli bir katkıda bulundunuz.

Askıda bekleyen 3 bin 855, onay bekleyen bin 284 fatura daha var. Kısa süre içinde askıda hiç fatura kalmayacağına inanıyorum.

Hepinize güzel bir gün diliyorum. Hoşça kalın değerli İzmirliler.