GÜNDEME BAKIŞ - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta üzerinde “Tunç Soyer gönülleri yazan” kişilerin paket dağıttığı görüldü. Bu durum AK Parti cephesinden sert eleştirilere neden oldu.

CHP’LİLERDEN KONTRA!

AK Partililere kontra gecikmedi. CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, “Yelekler gönüllü bir ekip tarafından basılmıştır. Raptiye aynı ekip dağıtım sırasında torba ve araç desteği istemiştir.  Raptiye İlk dayanışmayı başlatan İBB’nin yardım kampanyasını bu şekilde karalamak art niyetlilerin işidir. Aynı yorumu bu görsel içinde yapabiliyorlar mı?” dedi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imasıyla vatandaşlara gönderilen paketin görselini paylaştı.

YAPILAN TEK KELİMEYLE HAKSIZLIK!

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, “CHP’li Belediyeler düzgün ve iyi niyetli yardımlarla insanların gönlünü kazandığı için mi bu provakatif paylaşımlarınız? Gönüllü oldukları için tişörtler ile bunu anlatmak isteyen ve hiçbir ücret almadan sadece yardım etmeye çalışan bu insanlara yaptığınız tek kelime ile haksızlık. CHP’li belediyeler halkın parası ile verilen yardımların üzerine isimlerini yazdırmadıkları için mi yadırgadınız? Bizim bunlarla harcayacak vaktimiz yok. Size tavsiyem İzmirlinin sağlığı ile ilgilenin biraz. Raptiye mesala huzurevlerimizdeki son durum nedir? Diye konuştu.