Koronavirüs salgınına karşı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısıyla başlatılan Biz Varız dayanışma kampanyasına Büyükşehir Belediyesi’nin 96 CHP’li meclis üyesi de destek verdi. Meclis üyeleri 1070 adet kuru gıda paketini Halkın Bakkalı’ndan satın alarak lojistik merkez olarak kullanılan Kültürpark 3 nolu holde paketleme işlemine de yardım etti.

CHP’li belediye meclis üyeleri ile bir araya gelen Başkan Tunç Soyer, “Dilerim meclis üyelerinin bu örnek davranışı İzmirlilere moral verir, yön gösterir ve bu dayanışma daha da büyür” dedi. 

“İzmir olarak Türkiye’ye örnek olmak istiyoruz”
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise zor günlerden geçildiğini vurgulayarak, “Bu zor günler içimizdeki dayanışma ruhunu ortaya çıkardı. Başkan Tunç Soyer’in çağrısıyla başlatılan Biz Varız kampanyası bu konuda güzel bir örnek olarak ortaya çıkıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerimizin bu dayanışma ruhuyla aldığı 1070 erzak paketini bugün teslim ediyoruz” şeklinde konuştu. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve CHP Grup Sözcüsü Nilay Kökkılınç ise “Bütün İzmir halkını bu dayanışmaya davet ediyoruz. Bizİzmir dijital platformu üzerinden Halkın Bakkalı’ndan alınacak yardım paketleriyle bu dayanışmaya katılabilirler. Bu çok büyük bir huzur, çok büyük mutluluk. Bu zor süreçte buna çok ihtiyacımız var. İzmir olarak Türkiye’ye örnek olmak istiyoruz” dedi.