Bornova Belediyesi’nde yaptıkları çalışmalarda tasarrufu ön planda tuttuklarını belirten Başkan Mustafa İduğ, kaynağı kendi içinde projeler hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan İduğ, araçlar konusunda kiralamadan satın alma modeline geçişlerini, yeni pazareyerleri çalışmalarını, yeni hizmet binalarını, ‘Kampüs Bornova’ projesini ve Altın Bilezik ile istihdama katkı sağladıklarını anlattı. Koronavirüs salgını sürecinde öğrenci sayısı artan Dijital Sınıf Projesi’ne de dikkat çekti. 
Bornova Belediyesi’nde yaptıkları çalışmaların örnek olmasını istediklerine de vurgu yapan İduğ, “Bornovamıza   yatırım ve hizmet yolunda çalışmalarımıza ara vermeden devam edecek ve marka kent olması için çalışacağız” dedi. 

ÖRNEK ÇALIŞMALAR
Çalışmaları için Başkan Mustafa İduğ’a teşekkür eden Kılıç, “Bornova için yaptığınız çalışmalar herkese örnek oluyor. İlerleyen zamanlarda da daha iyi şeyler yapacağınıza inanıyorum. Vatandaşa hizmet odaklı çalışıyorsunuz. Biz her zaman sizlerin yanında destekçiniz olacağız. Hep beraber Türkiye'ye örnek projeler hayata geçireceğiz" dedi.