GÜNDEME BAKIŞ -  CHP İzmir İl Başkanlığı Alsancak’a taşınacak. Alsancak Devlet Hastanesi’nin hemen arkasında yer alan ve geçtiğimiz aylarda 6 milyon TL’nin üzerinde bedelle satın alınan zemin + 4 kat olan bina adeta baştan yaratıldı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Tadilat ve yenileme çalışmalarının sürdüğü bina için her ayrıntı  en ince noktasına kadar düşünülmüş durumda…İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Mimar olar Görkem Duman’ın takip ettiği çalışmalar önümüzdeki ayın sonunda tamamlanması öngörülüyor.

1150 METRE
Zemin + 4 katlı binanın girişinde halkla ilişkiler birimi olacak ve partiyi ziyarete gelenler ilk olarak burada karşılanacak. Her gün nöbetçi bir il yöneticisi yine partinin giriş katında yer alacak odada gelen şikayetleri, talepleri dinleyecek. Binanın tamamında 13 oda olacak. Gençlik ve kadın kolları ayrı katlarda yer alacak.

İL BAŞKANININ ODASI 4. KATTA
İl Başkanı Deniz Yücel’in odası dördüncü katta yer alacak. Burada ayrıca başkan sekreteri için bir bölüm ve mutfak yer alacak. Öte yandan binanın her noktasından yararlanmak adına girişin hemen altında yer alan bölümde de odalar ve büyük bir mutfağın ayrılması dikkat çekti. 

TOPLANTI VE 80 KİŞİLİK KONFERANS SALONU
Partide toplantıların yapılacağı ayrı bir salon bulunurken, ayrıca büyük bir bölüm 80 kişilik konferans salonu olarak belirlendi.

CHP İZMİR’E YAKIŞAN BİR BİNA
Gündeme Bakış’la yeni binayı gezen İl Başkanı Deniz Yücel, “CHP izmir’e yakışan bir bina oldu. Heyecanlıyız. Burası mevcut binamızdan daha büyük ve kullanışlı. Tadilatlar sürüyor. Ağustos’ta çalışmaların tamamlanmasını öngörüyoruz” dedi.
Binanın dış cephesine, parti ambleminin yanı sıra, “Kurtuluşun ve kuruluşun partisi” yazısı asıldı.