CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetim kurulunun Karabağlar Belediyesi ziyaretine CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve ilçe yönetimi ile Karabağlar Belediyesi meclis üyeleri de katıldı. 

DÜRÜST, NAMUSLU VE BAŞARILI
Zor bir seçim döneminin geride kaldığını Karabağlar’da ciddi bir farkla bu seçimin kazanıldığını belirten İl Başkanı Deniz Yücel, bu başarıda geçen 5 yıllık süreçte Başkan Selvitopu'nun başarılı çalışmalarının da önemli rol oynadığını söyledi. Yücel,   “Karabağlar'da seçim ciddi bir farkla kazanıldı. Bunda hem sizlerin, hem Karabağlar ilçe örgütünün ciddi bir katkısı var. Tabii sizin de 5 yıllık süre de vermiş olduğunuz hizmet ve yönetim anlayışınızın da bunda etkisi oldu. Herkesin söylediği dürüst, namuslu ve başarılı bir belediye başkanı imajını oturtmanızın da bunda etkisi ve payı var. Ben partimiz adına bu yeni dönemde başarılar diliyorum. Tekrar tebrik ediyorum. Meclis üyelerimiz ve ilçe örgütümüzle beraber, önümüzdeki 5 yıllık süreçte Karabağlar’da çok daha güzel hizmetler vereceğinize inanıyorum” dedi. 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK
Cumhuriyet Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimine yaptıkları ziyaret için teşekkür eden Başkan Muhittin Selvitopu ise, örgütsel yapının her şeyin başında geldiğine inanan birisi olduğunu belirterek bu başarının tüm örgüt sayesinde kazanıldığını söyledi. Seçim döneminde il ve ilçe örgütüyle uyumlu ve birlik, beraberlik içerisinde çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Selvitopu, “ İl ve ilçe örgütümüz uyum ve birlik beraberlik içerisinde bir çalışma sergiledi. Hep beraber Karabağlar’da iyi bir sonuç aldık. Hiçbir konu aksamadan sağlıklı bir biçimde yürütüldü. Dinamik bir çalışma süreci geçirildi. Herkesin emek ve alın teri için ben teşekkür ediyorum” dedi.
İstanbul seçimlerinin de kazanılacağına inandığını belirten Başkan Muhittin Selvitopu, “Biz de bulunduğumuz makamlardan elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi. 

GÜVENE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Karabağlar’ın yapısıyla ilgili de genel olarak bilgi veren Başkan Muhittin Selvitopu, Karabağlar’ın artık kurumsal bir yapıya kavuştuğunu,  ilçede bulunan 500 bin insana eşit hizmet yaptıklarının altını çizdi. Bu 5 yıllık dönemde de açık, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Selvitopu,  halkın kendilerine gösterdikleri güvene layık olmaya çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

 TÜRKİYE 5’İNCİSİ OLDUK
CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun oyunu en çok arttıran belediye başkanları sıralamasında Türkiye genelinde ilk 5’e girdiğini hatırlatarak , “Ben de Başkan'ıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra da daha başarılı çalışmalar yapacağımıza inancımız tam” dedi.
Konuşmaların sonunda Başkan Muhittin Selvitopu ve İl Başkanı Deniz Yücel, Belediye Ana Hizmet Binasında bulunan Muzaffer İzgü Konferans Salonu'nu dolaştı. Ziyaret,  toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.