GÜNDEME BAKIŞ- Çeşme’de yaz okulları açılış töreni yapıldı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, belediye meclis üyeleri, kulüp temsilci ve antrenörler, öğrenciler ve velilerle birlikte Çeşme Belediye Spor Kulübü’nden Cumhuriyet Meydanı’nda kortej yürüyüşüyle geldi. 1 Temmuz’da başlayacak futbol, voleybol, basketbol, satranç, jimnastik, zumba, dans, yelken, kano ve sörf derslerinin öğrencileri ve velileri törende belediye başkanımızla bol bol fotoğraf çektirdi ve sohbet etti.

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Çeşme Belediye Spor Kulübü Başkanı Şerif Gün bir konuşma yaparak spor branşlarıyla ilgili bilgi verdi ve “Çeşme Belediye Spor’a vermiş olduğu sonsuz destek için Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Oran’a çok teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Ekrem Oran ise yaptığı konuşmada Atatürk’ün geleceği emanet ettiği gençlere ve çocuklara çok güvendiğini vurgulayarak, “Size duyurmak için heyecanlandığım bir konu var, söz verdiğimiz gibi olimpik yüzme havuzumuzu yapıyoruz. Kışın da yüzebilmeniz için açık yüzme havuzumuzu kışın üzeri kapatılacak şekilde revize ediyoruz. Ve yine size söz verdiğim gibi bisiklet, paten ve kaykay pistinizi de hayata geçiriyoruz.” dedi.

Başta çocuklar olmak üzere törende bulunan Çeşmeli hemşehrilerimiz müjdeli haberler için belediye başkanımıza teşekkür ederek onu coşkuyla alkışladılar.