Çeşme Aya Haralambos Kültür Merkezi’nde (Eski Kilise) gerçekleştirilen yılbaşı konserine  Çeşme Belediye Başkanı M.Ekrem Oran’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Türkiye’ye Latin Müziğini sevdiren, ülke sınırlarını aşan müzik ve şovlarıyla, Güney Amerika eğlence anlayışını Türkiye’ye taşıyan Sicimoğlu konserine Çeşmeliler yoğun ilgi gösterdi. Latin All Stars orkestrasıyla seslendirdiği eserlerde, kendi ezgilerini ve popüler şarkılarını Latin enstrümanlarının sıcaklığı ve kıpırtısıyla sunan Sicimoğlu, Çeşmeliler’e unutulmaz bir gece yaşattı. 

“Benim güzel Çeşme ailem, iyi ki varsınız”
Sicimoğlu’nu izlerken vatandaşların coşkusuna ortak olarak dans eden Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran izleyenlerden büyük alkış aldı. Başkan Oran, “Benim güzel Çeşme ailem, hepinize daha mutlu, sağlık ve barış dolu bir yıl diliyorum. 2020 yılında daha mutlu, daha yaşanabilir bir Çeşme için daha çok çalışacağız. İyi ki varsınız” dedi.

Yılbaşında Cenk Bosnalı ve Ilgın Timoçin sahne alacak!
31 Aralık Salı günü saat 22.30’da Çeşme ve Alaçatı’da eş zamanlı gerçekleştirilecek konserlerde Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda Cenk Bosnalı, Alaçatı Pazaryeri Peynirciler Meydanı’nda ise Ilgın Timoçin sahne alacak.