İzmir Büyükşehir Belediyesi, kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalığı arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, 10 Şubat saat 15.00’te psikiyatrist yazar Arzu Erkan Yüce’nin katılımıyla “Madalyonun Öteki Yüzü: Yakın İlişkilerde Şiddet Sorunu” konulu çevrimiçi bir seminer düzenliyor. Katılımın 300 kişiyle sınırlı olduğu etkinliğin kaydı, 14 Şubat’ta İzmirTube üzerinden yayınlanacak.

“Madalyonun Öteki Yüzü” çevrim içi semineri; sağlıklı, güvenli ve şiddetsiz ilişkiler için bilinçli partnerlerin gerektiği günümüzde, daha çok insanın bu konuda farkındalığını artırmayı hedefliyor.

Çevrim içi semineri izlemek için;
www.zoom.us/join
Meeting ID: 991 5481 3909
Passcode: 999812
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü’nün 293 45 64 numaralı telefonundan da etkinlikle ilgi bilgi alınabilir.

Sevgililer Günü konseri
Büyükşehir 14 Şubat’ta ise “BRothers Trio For Lovers” konseri düzenliyor. İzmir Tube ve Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından yayınlanacak konserde kemanda Özcan Yılmaz, viyolada Burak Kayan, viyolonselde Burak Ayrancı olacak. Klasik müzik enstrümanlarıyla yerli ve yabancı pop, R&B ve rock müziğin popüler eserlerini icra eden genç topluluk, sevgililere müzik ziyafeti yaşatacak.

Bir diğer konser ise Pop Orkestrası'ndan. Konserde Türkiye'nin en sevilen aşk şarkıları ekranda olacak. Tam 16 ölümsüz eserin sergileneceği konser genç, yaşlı tüm çiftlere keyifli anlar yaşatacak.