26 Ağustos tarihinde gerçekleşen ziyarette bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy Menemen’in sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Makam ziyaretinden sonra Menemen’in en önemli ve problemli projelerinden biri olan Perşembe Pazarı inşaatı gezildi. Önceki belediye döneminden kalan ve inşası ile ilgili problemler devam eden pazar yeri ile ilgili Başkan Aksoy ve yöneticilerden detaylı bilgi alan Genel Sekreter Gökçe, sorunların halledilmesine yönelik İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden tam destek sözü verdi. Menemen Belediyesi’nin her zaman yanında olduklarını belirten Genel Sekreter Buğra Gökçe, Menemen’in kalkınmasında, yeniden inşasında Başkan Serdar Aksoy ve projelerine çok güvendiklerini belirtti.
Menemen’e yakışır alanlar yaratmak hedefiyle hareket eden, Menemen’in sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projeler üreten Menemen Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde tamamlayarak açılışını yaptığı Sevgi Yolu’nu da gezen Gökçe, Şiir Sokak’ı, Halk Kütüphanesi’ni ve Uğur Mumcu Heykeli’ni inceledi.

Fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddete maruz kalan, sosyal ve politik dışlanmaya ve her türlü ayrımcılığa uğrayan kadınlara; hukuksal, psikolojik ve sosyal danışmanlık hizmeti vermek amacıyla açılan ve Menemen Belediyesi’nin kadınlara yönelik en önemli projelerinden olan Kadın Danışma Merkezi ve Çocuk Oyun Evi’ni de gezen Buğra Gökçe, Başkan Aksoy’dan merkezle ilgili bilgileri aldı, merkeze gelen çocuklarla kısa bir sohbet gerçekleştirdi.