Asfalt serimini yerinde inceleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bornova’nın her köşesinde büyük bir hızla yol çalışması yapıyoruz. Elbette talep çok ama ihtiyaç analizi doğrultusunda uzun yıllardır sorun yaşanan yollara öncelik verdik. Şu ana kadar 21 bin 500 ton asfalt döktük” dedi.  

Bornova Belediyesi’nin ilçedeki yol sorunun tamamen ortadan kaldırmak amacıyla kurduğu Asfalt Üretim Tesisi ile hızlanan yol yapım çalışmaları Bornovalılar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Şehit Mustafa Caddesi’nde Başkan İduğ ile bir araya gelen mahalle sakinleri ve esnaflar “Yollarımız bozuktu, sürekli olarak sorun yaşıyorduk. Şimdi çok güzel, dümdüz bir yola sahip olduk, elinize sağlık” diyerek Başkan Mustafa İduğ’a teşekkür etti. 

Kalıcı işler yapıyoruz

Asfalt üretim tesisi ve beton santrali ile ilçedeki bozuk olan yolları yenilediklerini belirten Başkan İduğ, “Bornova’nın ulaşım konforunu ve kalitesini arttırmak istiyoruz. Kalıcı ve sürdürülebilir işler yapıyoruz. Şu an Meriç, Atatürk ve İnönü Mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Ardından ekiplerimiz Çamdibi bölgesine, Altındağ ve Yeşilova’ya geçecekler” dedi.