İzmirliler Süper Lig heyecanını geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Bornova’da yaşayacak. Geçtiğimiz sezon yükseldiği Süper Lig’de iç sahadaki tüm maçlarına Bornova’da çıkan Göztepe, Lefter Küçükandonyadis adıyla oynanacak 2018-2019 sezonunun ilk maçında Yeni Malatyaspor’u Bornova Stadı’nda konuk edecek. İki sarı-kırmızılı ekibin mücadelesi 12 Ağustos Pazar Akşamı saat 21.45’te başlayacak.

Bornova Belediyesi, Göztepe ile birlikte İzmir’in TFF 1. Lig’deki iki temsilcisinden biri olan Altınordu’ya da ev sahipliği yapan Stat’daki tüm hazırlıkları tamamlandı. Yıpranan koltukların bakımı yapıldı, kırılanlar yenileriyle değiştirildi. Sezon biter bitmez bakıma alınan zemin, yeni sezona hazır hale getirildi. Protokol tribününden basın tribününe, otopark alanlarından aydınlatma sistemine tüm Stat elden geçirildi. Bu sezon uygulanacak VAR (Video Hakem Uygulaması) sistemi için gerekli alt yapı da hazırlandı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yeni sezonda Süper Lig başta olmak üzere futbol heyecanının yine Bornova’da yaşanacağını hatırlattı. Bornova Stadı’nın yarattığı ortam ile son iki sezondur Göztepe ve Altınordu’ya önemli avantaj sağladığını vurgulayan Başkan Atila, “Göztepe Süper Lig’e bu Stat’ta oynadığı maçların ardından çıktı ve ilk sezonunu 6. Sırada bitirerek büyük bir başarı elde etti. Altınordu ise iki sezon üstüste play-off’un eşiğinden döndü. Daha büyük başarılar elde etmeleri yolunda takımlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bornova Belediyesi olarak yeni sezona biz de hazırız” dedi.