Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın Şehit Sünnüoğlu’nun annesi ve babasıyla birlikte kurdeleyi kestiği açılışta duygu dolu anlar yaşandı.

Bornova Belediyesi, şehitlerin isimlerini parklarda yaşatıyor. Bornova Belediye Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda Pınarbaşı Kemalpaşa Mahallesi 7055 Sokak’ta bulunan parka Şehit Jandarma Er Onur Sünnüoğlu’nun ismi verildi. Tamamen yenilenerek peyzaj düzenlemesi yapılan parkın açılışı Pınarbaşı Meydanı’nda düzenlenen iftar yemeğinin ardından vatandaşlarla birlikte yapıldı.

Şehit Jandarma Er Onur Sünnüoğlu’nun Annesi Gülçin Sünnüoğlu ve Babası Mehmet Cihangir Sünnüoğlu’nun da katıldığı açılışta duygu dolu anlar yaşandı. Birlik ve dayanışma duygularının pekiştiği İftar yemeğinin verildiği Pınarbaşı Meydanı’ndan Park’a Şehit ailesiyle kolkola gelen Başkan Atila, açılış kurdelesini de onlarla birlikte kesti. Şehit Jandarma Er Onur Sünnüoğlu’nun isminin verildiği Kemalpaşa  Mahallesi 7055 Sokak’ta bulunan yaklaşık iki bin metrekare büyüklüğündeki park Şehit Sünnüoğlu’nun adına yakışır hale getirildi.

ŞEHİDİN ANNE VE BABASINDAN PARKA FİDAN
Şehit Jandarma Er Onur Sünnüoğlu’nun Annesi Gülçin Sünnüoğlu ve Babası Mehmet Cihangir Sünnüoğlu Park’ın açılışa hazırlandığı aşamada, oğullarının anısına bir çam fidanı dikmişti. Anne Gülçin Sünnüoğlu, “Evladımızın isminin bu parka verilmesi nedeniyle çok teşekkür ederim. Oğulum bu parkta çok vakit geçirirdi. Adının burada yaşayacak olması bizim için ayrıca çok anlamlı” diye duygularını ifade etmişti.

Açılışta konuşan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu parkımızla birlikte şehidimizin ismi ölümsüzleşecek. Çocuklarımız burada yetişecekler, oynayacaklar bizler de mutlu olacağız. Kahramanca görevlerini yapan askerlerimizin polislerimizin değerli ailelerine burunları kanamadan kavuşmaları en büyük dileğimizdir” diye konuştu.

Tören sırasında konuşmakta zorlanan Şehidin Babası Mehmet Cihangir Sünnüoğlu, “Gururluyuz, herkese teşekkürler ederiz” dedi.

Başkan Atila Şehit Sünnüoğlu’nun babası Mehmet Cihangir Sünnüoğlu’na bir şilt de takdim etti. Şiltde, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, huzur ve güveni adına Manisa’nın Kula İlçe Jandarma Komutanlığında şehit verdiğimiz Jandarma Er Onur Sünnüoğlu’nun değerli adını ölümsüzleştiriyoruz” ifadeleri de yer aldı.