Beydağ Belediye Başkanı Feridun YILMAZLAR “Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa hayata geçirecek olduğumuz Kapalı Pazaryeri ve Düğün Salonu projesinin kadastro işlemleri için Ödemiş Kadastro Müdürlüğü tarafından dosya kontrolleri ve yerinde kontroller yapılarak yeni tesis için en büyük aşamalardan biri daha gerçekleşmiştir.” dedi.
Beydağ Belediye Başkanı Feridun YILMAZLAR, önümüzdeki süreç içinde daha önemli aşamalara gelineceğini belirtti. Beydağ halkına konuyla ilgili bilgi veren Başkan YILMAZLAR, "Cumhuriyet Mahallesi'ndeki halen kullanılmakta olan pazaryerine inşa edilecek olan binada, bodrum katına Otopark, zemin katına Pazaryeri, 1. katına yaklaşık 450 kişilik Düğün Salonu ve 2. katına Sosyal Tesisler yer alacak." dedi.


 
ÖNEMLİ PROJE
Projeyi, ilçenin önemli eksiklerini gidereceği için önemsediklerini ifade eden YILMAZLAR, pazar yeri ve düğün salonu konularında yaşanan sıkıntıların çözümlenmiş olacağını vurguladı.
YILMAZLAR, "Modern bir yapıda olacak olan düğün salonu da düğün ve sünnet gibi etkinlikler için vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç SOYER’e, bu hizmetlerinden ötürü ilçe halkım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.