Her yıl büyük bir heyecanla kutlanan Anneler Günü bu yıl Koronavirüs salgını kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerde kutlandı. Bu özel günde Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu tarafından çok anlamlı iki ziyaret gerçekleştirildi.

İLK ZİYARET KAHRAMAN ŞEHİDİMİZİN ANNESİ FATMA YILMAZ’A
Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ilk ziyaretini 1993 yılında Şırnak Cizre’de şehit olan Mustafa Yılmaz’ın annesi Fatma Yılmaz’a gerçekleştirdi. Vatanımız uğruna canını feda eden kahraman şehidimizin annesi ile bir süre sohbet eden ve anılarını dinleyen Başkan Koştu, bizlere emanet şehit annesinin şahsında tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

SELMİYE ANNE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN RESMİNİ İSTEDİ, BAŞKAN KOŞTU HEMEN YERİNE GETİRDİ
Başkan Koştu ikinci ziyaretini 100 yaşını deviren Selmiye Kara’ya yaptı. Bir buket çiçek ile Selmiye Kara’nın evine giden Başkan Koştu, sosyal mesafe kuralına uygun maskeli bir şekilde Selmiye anneyi ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı. Bir süre Başkan Koştu ile sohbet eden Selmiye anne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ifade ederek, bir resmini istedi. Hemen orada talimat veren Başkan Koştu, anında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük bir resmini getirterek, 100 yaşındaki koca çınara hediye etti. İsteğinin yerine getirilmesine çok sevinen Selmiye anne oturduğu divanın üstüne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmini astırdı ve Başkan Koştu’ya teşekkür etti.