22. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'nin ilk günü ilçe merkezinde düzenlenen kortej yürüyüşü sonrası ilçe stadyumunda düzenlenen törenle kapılarını açtı. Düzenlenen açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekilleri Yaşar Kırkpınar, Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, İzmir Büyükşehir Başkanı Eşi Neptün Soyer, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, CHP İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, BAYÇİKOOP Başkanı Ersoy Sümerkan, ÇİÇEKBİR Başkanı Mehmet Çıplaklı ve vatandaşlar katıldı. 

İKİ ÜNLÜ İSİMDEN MUHTEŞEM KONSER
Uluslararası Çiçek Festivalinin ilk gününde sahne alan Zara muhteşem performansıyla dinleyenleri etkiledi. Türk müziğinin güçlü ismi seslendirdiği şarkılarla unutulmaz bir akşam yaşattı.   22. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'nin 2'nci gününde şehir stadyumunda düzenlenen konserde Zİynet Sali sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere muhteşem bir gece yaşatan Türk pop müziğinin ünlü ismi şarkıcı Ziynet Sali sesiyle büyüledi. Şehir stadyumunda düzenlenen konser öncesi Bayındır'ın sevilen rap gurubu Ghettoblaster hemen arkasından ise O Ses Türkiye yarışmasyla adlarını duyuran Toprak kardeşler ziyaretçileri geceye hazırladı.  Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen sahne alan sanatçılara günün anlam ve önemini taşıyan plaket ve çiçek takdim etti.

BAŞKAN DEMİREZEN'DEN HAMZA DAĞ'A ANLAMLI HEDİYE
Zara konserin sonuna doğru AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile birlikte sahneye çıkan Başkan Uğur Demirezen, Milletvekili Dağ için hazırlamış oldukları Hemşehrilik beratını takdim etti.Muhteşem performans gösterileri festivale damga vurdu

22. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali adına yakışır konuklar ağırladı. Yurtdışından gelen Fas, Gana ve Kolombiya performans ekipleri unutulmaz anlar yaşattı. Fedstival alanını ziyarete gelenler performans sanatçılarının gösterilerini ölümsüz kılmak için bol bol fotoğraf çekti. Halk oyunlar ekipleriyse farklı yörelere ait birbirinden güzel oyun sergiledi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Bayındır Belediyesi'nin 22. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'nde daha renkli ve daha farklı alanlar yaratabilmeyi teşvik etmek amacıyla düzenlediği en güzel balkon,stant ve bahçe yarışmasının kazananları şehir stadyumunda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.  Kazanan yarışmacılar ödüllerini Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk'ün elinden aldı.

YAĞMURLU HAVAYA RAĞMEN SON GÜNDE İLGİ YOĞUNDU
22. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali'nin son günü yağmura rağmen büyük ilgi gördü. Festival alanını dolduran ziyaretçiler etkinliklerle dopdolu bir gün geçirdi. Festivalin son etkinliğinde Şehir stadyumunda Mustafa Özbağ Hoca ile Sema Zikr-i Şerifi ramazan ayı öncesi manevi bir hava yaşattı.