GÜNDEME BAKIŞ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremde büyük zarar gören Bayraklı ilçesinde dışarıda kalan vatandaşlar ihtiyaçlarının karşılandığını açıkladı. Çadır kentte bulunan vatandaşların endişeye kapılmaması gerektiğini kaydeden Soyer, Büyükşehir’in yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HİÇ KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN
Başkan Soyer, “Hafif serin bir İzmir sabahına başladık. Dün gece ısı düşmüştü. Binlerce Bayraklılı, çadırlarda, parklarda bahçelerde geceyi geçirdi. Kolay değil ama biz önümüzdeki günlerde havaların daha da soğumasına karşı ısıtıcıları, battaniyeleri ve matı hazırlıyoruz. Bugünden sonra dışarda devam edecek bizim koyduğumuz çadır  kentlerde vatandaşlarımızın huzurunu, konforunu arttıracak her türlü önemli alıyoruz. Yarın çamaşırhanemiz kurulmuş olacak. Yani akla gelmeyen çok detay var. Dışarda hayat dediğimiz zaman; çoraptan diş fırçasına kadar birçok şey var. Bunları hazırlıyoruz. Hiç endişe etmesinler. Bayraklılı vatandaşlarımızın dışarıdaki hayatlarını iyileştirecek daha çok desteğimiz olacak. Büyüterek sürdüreceğiz ve hiç aksatmayacağız. İçleri rahat olsun, müsterih olsunlar” dedi.  

BİZE GELEN TER TÜRLÜ TALEBİ KARŞILAYACAĞIZ
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ise, “Büyükşehir belediye başkanımızın koordinasyonunda  çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bayraklılı vatandaşlarımız hiç endişe etmesin. Bize gelen her türlü talebi yerine getireceğiz” diye konuştu.