Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Kurban Bayramı öncesi son mesai günü personeliyle bir araya geldi. Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen bayramlaşmaya tüm çalışanlar, birim müdürleri, başkan yardımcıları, Belediye İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan katıldı.

Belediyeciliğin ekip ve özveri işi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Bizler bu kenti yöneten büyük bir aileyiz. Ekip olarak bu kentin geleceğine şekil veren, Gaziemir’imizi geleceğe taşıyan projeleri hayata geçirdik. Bağımsız kuruluşların yaptığı araştırmalar, aldığımız ödüller başarımızı kanıtlar nitelikte. Bu ödüller bizim için gurur, motivasyon kaynağı. Tüm zorluklara rağmen birlik, bütünlük, dayanışma ve özveriyle bu kenti daha ileriye götüreceğiz. Yeni dönemde tekrar belediye başkanlığına adayım” dedi.

‘EKONOMİK KRİZİN FATURASINI GARİBANLAR ÖDÜYOR’
İş yaşantısında yaşana sıkıntılara ve sendikalarının yetkilerinin alınarak etkisiz hale getirilmeye çalışıldıklarına değinen Başkan Şenol “Yaşanan ekonomik krize, devletin yaptığı tüm kesintilere rağmen siz emekçi kardeşlerimizin hakkını alın teriniz kurumadan ödüyoruz. Ekonomik kriz ilk önce belediyeleri etkiliyor. Bize bir kuruş kredi vermeyen İller Bankası neden bizden kesinti yapıyor. Merkezi hükümet yerel yönetimlerin ödeneklerini keserek tasarruf yapıyor. Ancak kendilerinin tasarruf yaptığını görmüyoruz, duymuyoruz. Garibana diyorlar ki ‘dolar bozdur.’ İnsanlardan altınlarını, alyanslarını bozdurmalarını istiyorlar. Hep dar gelirliden, zor geçinen halktan destek bekliyorlar. Ancak dolarla devletten ihale alanların dolar bozdurduğunu görmüyoruz. Ülkeyi sömürenler neden dolar bozdurmuyor, ülkesine sahip çıkmıyor” diye konuştu.

Personeliyle tek tek bayramlaşan Başkan Şenol “Geleceğe umutla bakabildiğimiz, adalet ve barış dolu günlerimizin çoğalması temennisiyle aileniz, çocuklarınız ve yakınlarınızla mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Çocukların, kadınların ölmediği, hukukun, adaletin, özgürlüğün ve barışın hakim olduğu bir dünyada nice bayramlar yaşamanızı dilerim” temennisinde bulundu.

BAŞKAN ŞENOL’A DESTEK SÖZÜ
Belediye İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan “Yaşanan ekonomik krize, ülkenin içinde bulunduğu tüm zorluklara ve belediyelerin gelirlerinin merkezi yönetim tarafından kesilmesine rağmen her zaman emeğin ve emekçinin yanında olan Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yerel seçimde emekçiler olarak emeğin dostu Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol’un yanındayız” diye konuştu.