Kurban Bayramı öncesinde Selçuk protokolünün katılımı ile Turizm Otelcilik Uygulama Oteli’nde gerçekleşen resmi bayramlaşma törenine katılan Başkan Sengel; Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci ile birlikte Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü, Selçuk Jandarma Komutanlığı ve Akıncılar Huzurevi’ni ziyaret etti.

BELEDİYE İŞLETMELERİ KARA GEÇTİ
Daha sonra Belediye Vasıtalar Amirliği’nde düzenlenen öğle yemeğinde çalışanlarla bir araya gelen Başkan Sengel,  Efes Selçuk Belediyesi’nin birçok müdürlük bazında ivme kazanan çalışmalar ortaya koyduğu belirterek; “Çok İyi gidiyoruz. Bir örnek vermek gerekirse; İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüz inanılmaz iyi kazanımlar elde ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, temizlik işleri, park bahçe işleri inanılmaz bir özveri ile çalışıyor.  Gelirimiz olduğu sürece, işimizi yaptığımız sürece sırtımız yere gelmez. Elimizden geldiği kadar tasarrufta bulunmaya çalışıyoruz; aynı zamanda iş üretiyoruz. Üretmeye de devam edeceğiz. Sizden tek bir şey istiyoruz; 'Lütfen işinize sahip çıkın' diye konuştu.

'BİZ HERKESE SAHİP ÇIKACAĞIZ'
Belediye personelinin esas olarak kuruma ve kente hizmet ettiğini belirten Başkan Sengel; “Hep beraber çalışacağız. Bilin ki; biz hiçbirinizin haklarınızı gasp etmeyiz. Ama hiç kimse kendi sorumluğu dahilinde olan işlerden imtina etmediği sürece. Herkese eşit olarak davranmaya ve herkesin hakkını vermeye çaba sarf ediyoruz. Bunu da yapabildiğiniz kanaatindeyim.  Ekmek aslanın ağzındayken çalışmak isteyenlerle çalışmaya devam edeceğiz. Biz koştururken, bizimle birlikte koşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Ben bu anlamda her birinizin emekleri için teşekkür ederken; ailenizle ve sevdiklerinizle geçirebileceğiniz mutlu bir bayram diliyorum” dedi.
Başkan Sengel konuşmasının ardından belediye personeliyle bayramlaştı.