Başkan Selvitopu, Tahir Merzeci Ortaokulu'nu ziyaretinde Okul Müdürü İsmail Balcı, yöneticiler ve öğretmenlerin sıcak ilgisiyle karşılandı. Devrim Mahalle Muhtarı Neşe Kahraman'ın da yer aldığı ziyarette Okul Müdürü Balcı, Başkan Selvitopu'na eğitime katkıları nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Başkan Selvitopu da tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, “Hepiniz çok iyi biliyorsunuz ki, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları Cumhuriyetimizin ilanından sonra önceliği eğitime verdiler. Toplumumuzun gelişebilmesi, ülkemizin dünyayla rekabet edebilmesi için iyi yetişmiş kuşaklara ihtiyaç vardı. Bunun için de onları yetiştirecek kadrolar oluşturuldu. Bu kutsal mesleği başarıyla yerine getiren sizlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Selvitopu öğretmenler gününü kutladı (3)

Başkan Selvitopu, gelecek kuşakları yetiştiren öğretmenlerin motivasyonlarının yüksek olması için başta özlük hakları olmak üzere tüm sorunlarının çözülmesi gerektiğini söyledi.

Öğretmenlerle pasta kesen ve onlara sukulent çiçeği armağan eden Başkan Selvitopu, meslek yaşamlarını noktalayan Duygu İçhedef ve Mehmet Kundak'a da, Müdür Balcı'yla birlikte hizmet hizmet şeref belgesi takdim etti.

Başkan Selvitopu öğretmenler gününü kutladı (4)

Ragım Üzümcü İlkokulu'nda da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle hep birlikte pasta kesildi. Okul Müdürü Ercüment Aslan ve öğretmenlere çiçek vererek teşekkür eden Başkan Selvitopu, burada da meslek yaşamlarını noktalayan Edviye Uysal, Süleyman Kösmene, Dilşat Ertek, Fehime Berker, Gönül Yeşilsu, Feride Tilif, Mediha Derici ve Filiz Gündüz'e hizmet şeref belgelerini sundu. Emekliye ayrılan öğretmenlere ayrıca plaketleri verildi.

Ziyarette Meclis Üyesi Servinaz Ömür de yer aldı.

Başkan Selvitopu ayrıca okul müdürlerine, Karabağlar'daki mobilya ustalarının el işçiliğiyle yaptıkları oyma kase armağan etti.