Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Rakasta Otel'de düzenlenen Selcan Gürel ve Ayberk Dalbun çiftinin düğün törenlerinde nikahlarını kıyarak, belediye başkanlığı görevindeki ilk nikahını kıydı.

MUTLU EDEN TESADÜF
Genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerini ileten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, güzel bir tesadüfün de yaşandığını açıkladı. 29 yıllık evli olan Başkan Kırgöz, kendisinin de 29 yıl önce aynı tarihte evlendiğini söyledi. Başkan Kırgöz, " Benim için gerçekten özel bir gün. Birincisi belediye başkanı olarak ilk nikahımı kıyıyorum. İkincisi düğün sahiplerinden Erkan kardeşim 1980 yılında ortaokul sıralarında birlikte okuduğum sıra arkadaşlığı yaptığım değerli bir arkadaşım. Kız evi tarafımız, Kıratlı'dan yakınımız olur. Üçüncüsü de bugün kıymetli eşimle bizim de evlilik yıldönümümüz. 28. yılı geride bıraktık 29'a girdik bugün" diye konuştu.

EVLİ ÇİFTE NUTUK HEDİYE
Nikah akdinin gerçekleştirilmesinin ardından Başkan Kırgöz, yeni evli çifte anlamlı bir hediye armağan etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat kendisinin kaleme aldığı ve Türk milletine armağan ettiği Nutuk eserini evli çifte düğün hediyesi olarak takdim etti.