Kemalpaşa Belediyesi, spora ve sporcularına desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı tarafından, spor birimi bünyesinde kurulan belediye spor
kulübünde spor faaliyetlerinde bulunan, her branştan toplam 700 sporcuya yarışmalarda ve spor antrenmanlarında kullanabilmeleri için ayakkabı dağıtıldı.

BAŞKAN HEDİYELERİ TESLİM ETTİ
Belediye Spor Kulübünde; jimnastik, tekvando, kick boks, tenis, voleybol, basketbol, hentbol ve atletizm branşlarında spor faaliyetinde bulunan sporcular, hediyelerini teker teker teslim eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’ya teşekkür etti. Ayakkabılarını alan minik sporcuların mutluluğu gözlerinden okundu.

“DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Spora ve sporcuya desteklerini her zaman sürdüreceklerini ifade eden Başkan Rıdvan Karakayalı, “Spor Birimimiz bünyesinde kurduğumuz belediye spor kulübümüzde aktif olarak spor faaliyetlerini sürdüren her branştan toplam 700 çocuğumuza antrenman ve yarışmalarda giyebilmeleri için spor ayakkabı dağıttık. Ayakkabılarını sağlıklı günlerde giymelerini dilerim. Sporcu bir başkan ve spora önem veren bir belediye olarak sporcularımıza her zaman desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.