GÜNDEME BAKIŞ- Kemalpaşa Belediye Başkanı CHP’li Rıdvan Karakayalı, ilçede yürütülen alt yapı çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı. Karakayalı, isim vermeden Atatürk Mahalle Muhtarı Muhammed Çıtak hedef aldı.

İKİ FOTOĞRAF ÇEKMEYLE BU İŞLER OLMUYOR
Kemalpaşa Belediyesi’nin ilçede çalışma yapmadığına dair bir algı oluşturulmaya çalışıldığını kaydeden Karakayalı, “Sendikalarla görüşüyor, ESHOT ile görüşüyor biz devrede değiliz. Asfaltı o atıyor. Bizim hiçbir şeyden haberi yok, kendisi Kemalpaşa belediye başkanı ilan edecek neredeyse. Birçok vatandaşımız da ona inanıyor. Buradan kendisini yeniden uyarıyorum. Haddini aşma! Sen önce muhtarlar toplantısına katıl. Diğer muhtarlar kendini ön plana çıkarmaya çalışırken bu arkadaş kendisini nimetten sayıyor. Herkes haddini bilsin. Bütün ekibimizle canla başla Kemalpaşa’ya hizmet vermeye çalışıyoruz. İki fotoğraf çekmekle, bir tane telefon görüşmekle bir şeyler olmaz. Burada ne yapılıyorsa Kemalpaşa Belediyesi, ilçe yöneticilerimiz ve çok iyi bir iş birliği yaptığımız İzmir Büyükşehir Belediyesi yapıyor. Asfalt çalışmaları Cuma günü yapılacaktı. Yapmayın dedim. Çarşamba günü başlatılsın dedim. Gelsin başlatsın bakalım beyefendi. Bizim muhtarla yaptığımız toplantılara, İZSU’nun, İZBETON, İZULAŞ’ın temsilcileri geliyor. Hep birlikte çalışıyoruz” dedi. 

PARTİ İÇERİSİNDEKİ MUHALEFET KÖRÜKLÜYOR
Karakayalı, konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Tabi parti içerisinde bunu körükleyenler de var. Bu konu da ayrı tabi… Onlara da sesleniyorum, parti içerisindeki muhalefeti bıraksınlar. Türkiye elden gidiyor.  Biz ülkeyi nasıl fabrika ayarlarına döndürüp, parti gözetmeksizin nasıl hizmet veririz onun peşindeyiz. Kutuplaşan insanlarımız nasıl bir araya getirebiliriz biz bunlarla uğraşıyoruz. Toplumu barıştırmaya çalışıyoruz ama bir taraftan arkadaşlarımız çıkıp körüklüyor. Biz biriz, beraberiz. Canla başla çalışıyoruz. Kemalpaşa’yı hak ettiği yere getireceğiz.”

2 AY SONRA ASFALTLANMAYAN, TAŞ DÖKÜLMEYEN YER KALMAYACAK
Ulucak Mahallesi’nde yapılan çalışmaları anlatan Karakayalı, “Yağmur suyu, kanalizasyon ve doğal gaz… Bu çalışmaların tamamı yapılıyor. Ulucak’ta yüzde 60 kaçak var. Bizim a asbest boruları çok hızlı bir şekilde değiştirmemiz gerekiyor. Bu çalışmayı da bu yılki takvime aldık.  Çalışmamızı tamamladıktan sonra Ulucak’taki alt yapı sorununu on yıllarca çözmüş olacağız. İçme suyu bittikten sonra, 2 ay sonrasına asfaltlanmayan taş dökülmeyen bir taş olmayacak. Ulucak, Kemalpaşa’nın gözbebeğidir” diye konuştu.