GÜNDEME BAKIŞ- Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün, muhtarlarla bir araya geldi. Kemalpaşa Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgiler veren Karakayalı, muhtarların taleplerini dinledi. 50 yakın Kemalpaşa mahalle muhtarının yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemalpaşa Şube Müdürü Mehmet Serhat Tezbaşaran ve Belediye Başkan Yardımcıları’nın tam kadro katıldı.

İŞBİRLİĞİ YAPARAK HİZMET SUNACAĞIZ
 Muhtarların demokrasinin olmazsa olmaz sacayaklarından bir tanesi olduğunu ifade eden Başkan Karakayalı, şunları söyledi:
“Halkın tercihiyle göreve gelmiş, demokrasimizin temel taşı olan muhtarlık makamının vatandaşlar ve diğer devlet kurumları arasında oluşturduğu bağ ile ne denli önem arz ettiğini her fırsatta ve platformda ifade ediyorum. Vatandaşa dokunabilme maksadıyla düzenlediğimiz muhtarlarımızla olan toplantılarımızı sürdüreceğiz. Hep beraber kader birliği, güç birliği yaparak Kemalpaşa’ya en iyi hizmeti sunacağımızın inancındayım. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum.”