İzmir Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Emin Öztürk'ün, Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık'ın selamını ilettiği ziyarette Derneğin futbol takımında oyuncular da yer aldı.

Bornova'da yeni sahalar ve spor tesisleri yapacaklarını söyleyen Başkan İduğ, "Gençlerimizi spora teşvik edeceğiz" dedi. Başkan İduğ spora verdiği önemin altını çizerken, Dernek başkanı Öztürk de Başkan İduğ'a Samsunspor'un yeniden yapılanması ve tesisleşmesi konusunda bilgi verdi.

İzmir'de yaşayan Samsunspor taraftarlarını aynı çatı altında toplamak amacıyla yola çıktıklarını belirten İzmir Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Emin Öztürk, Türk futbolunun köklü kulüplerinden biri olan Samsunspor'un ismini ve ruhunu İzmir'de yaşatıyor olmaktan duyduğu gurur ve mutluluğu paylaştı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da, sivil toplum kuruluşlarının önemine ve birleştirici gücüne dikkat çekti.

Aynı zamanda Samsunspor Kulübü'nün İzmir temsilcisi olan Dernek Başkanı Emin Öztürk, Başkan İduğ'a, ziyaretin anısına, üzerinde isim ve soyisminin yazılı olduğu Samsunspor forması hediye etti.