Toplumun her kesimine eşit hizmet götüreceklerinin altını çizen Başkan Engin “Seçimler bitti, artık hizmet zamanı. Büyük bir dayanışma içinde ve ortak akılla 5 yıl boyunca projelerimizi hayata geçireceğiz. Eşit hizmet dağıtacağız” dedi.

İLÇE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, siyasi partilerin Narlıdere İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Yerel seçimlerde centilmence bir mücadele sergilediklerini söyleyen Başkan Engin, siyasi partilerin sağduyulu yaklaşımları için ilçe başkanlarına teşekkür etti. Başkan Engin’e, CHP İlçe Başkanı Şahin Fırat, Kadın Kolları Başkanı Ömür Gürokur ve Gençlik Kolları Başkanı Ogün Aydın da eşlik etti.

ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin”Yerel seçimlerde sağduyulu ve centilmence bir mücadele ortaya koyduk. Halkımız, yüksek oy oranı ile tercihini bizden yana kullandı. Şimdi hizmet üretme zamanı. Siyasi partilerimizle işbirliği içinde, ortak akılla Narlıderemize hizmet edeceğiz. Bizleri misafir ettikleri için ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” dedi.