Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı 2014 yılının Mart ayında başlayan görev süresinin sonuna yaklaşılması sebebiyle Selçuk Belediye Meclis Üyeleriyle Pamucak’ta bir araya geldi. Başkan Bakıcı ve meclis üyelerinin yanı sıra Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci ve siyasi parti üyeleri de düzenlenen yemeğe katıldı.  Meclis üyeleri ile yemek yiyen Başkan Bakıcı yemek sonrasında yaptığı konuşmada tüm Selçuk Belediye Meclis Üyelerine görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek; “ Bugün itibariyle 2014’te başladığımız birlikteliğimizin sondan bir önceki meclisini tamamlamış bulunuyoruz. Bu beş yıllık süre içerisinde Selçukumuz için güzel hizmetler yaptık. Burada parti ayrımı gözetmeksizin Selçuk için, Selçuklu hemşehrilerimiz için ne gerekiyorsa çoğunlukla oy birliğiyle karar alarak görev süremizi tamamlamış olacağız. Ben bu süre içerisinde sizlerin anlayışlı ve özverili çalışmalarınızdan sonsuz mutluluk duyuyorum. Gerçekten bu beş yıl benim için fevkalade bir dönem olmuştur. Böylesine güzel bir meclis grubu ile çalıştığımız için büyük bahtiyarlık duyuyorum. Bugün gerçekleşen meclis toplantısında meclisteki her üç grubun da sözcüleri çok güzel konuşmalar yaptılar.  Selçuk’a her daim çok büyük güzellikler kattık” dedi.


DEMOKRASİNİN GÜZELLİKLERİNİ YAŞADIK
Selçuk Belediye Meclis üyelerinin her zaman Selçuk’un ve Selçuklu’nun lehine kararlar aldığını söyleyerek “Meclis çalışmalarında parti ayrımı gözetmeksizin Selçuk için güzel çalışmalar yaptık. Demokrasinin en güzel unsurlarını ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Sizlerin de aynı düşünceler içerisinde olduğunuz inancı içerisindeyim. Şeffaf bir yönetimin, uzlaşı kültürünün, bir arada olmanın en güzel örneğini hep birlikte ortaya koyduk. Bu manada her bir meclis üyemize bir belediye başkanı ve meclis başkanı olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm meclis üyelerimize sosyal hayatlarında ve siyasi hayatlarında başarılar diliyorum. Her bir meclis üyemize tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Bakıcı’nın ardından Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci de Selçuk adına yapılan çalışmalardan dolayı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya ve Selçuk Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti.  Yapılan konuşmaların ardından Başkan Bakıcı meclis üyelerine plaketlerini takdim etti. Selçuk Belediye Meclis Başkanvekili Veli Keskin de tüm meclis üyeleri adına  Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya plaket verdi. 
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın meclis üyeleri ile bir araya geldiği gece toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.