Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mahir Polat, Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un konuğu olarak Menemen’deydi. Mahir Polat’ı makamında ağırlayan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, burada gerçekleşen kısa görüşmede belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Başkan Aksoy, Mahir Polat ve beraberindekiler Menemen’de devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

“YAPILAN HER YATIRIM ÇOK DEĞERLİ”

İncelemelerine, Menemen Belediyesi tarafından İzmir Çanakkale Otoyolu üzerinde inşa edilen Kasımpaşa Üst Geçidi projesi ile başlayan Mahir Polat, Başkan Serdar Aksoy’dan proje detaylarını dinlediler. Daha sonra eski Öğretmenevi’ne yapılan kreş, eski Merdivenli Pazar Yeri’nde yapımı devam eden Üretici Köylü Pazarı, Seyrek’te devam eden Özgür Hayvan Barınağı çalışmalarını da inceleyen Polat, yapılan yatırımlar ve yürütülen çalışmalardan dolayı Başkan Aksoy’u tebrik etti. 

Yapılan incelemeler sonrasında Mahir Polat yaptığı açıklamada, CHP’li belediyelerin sergilediği üstün performansın güzel bir örneği olan Menemen Belediyesi’nin yaşanan Koronavirüs sürecine rağmen yeni projeleri hayata geçirerek örnek bir belediyecilik ortaya koyduğunu söyledi.

Bu dönemde Menemen’e kazandırılan her projenin çok değerli olduğunu söyleyen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ise, “Zor zamanlarda geçtiğimiz bugünlerde hala azimle çalışamaya, vatandaşlarımız için projeler üretmeye devam ediyoruz. Projelerimizin çoğunda sona geldik. En kısa zamanda açılışlarımızı yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.